2m - Klassisk

Typisk 2m svæver, hvor materiellet ikke afviger synderligt fra hinanden. Alle kan være med.

LSF

LSF står for League of Silent Flight, en verdensomspændende organisation af RC-svæveflyvere, som startede i USA engang i 70érne. LSF er ingen klub, men en frivillig non profit organisation der tilbyder et diplom program for modelsvæveflyvere. Du kan læse mere om organisationen på deres hjemmeside: http://www.silentflight.org/.

I Danmark er SMSK organ for LSF

Derfor er det vores LSF repræsentant man tager kontakt til for at avancere i LSF.

2m

Miles - Moderne højtydende 2m konstruktion2m klassen er svæveflyvningen's enkleste klasse med modeller som er godmodige og enkle at trimme og flyve med. Modellerne har typisk polyhedral (kraftigt opadgående tipper), som er nødvendigt for at styre en model kun med højde- og sideror.

Dette gør på ingen måde disse modeller kedelige.

2m træf i foråret, sommeren og efteråret

Vi har planlagt at holde hyggedage 3 gange i år. Her vil vi primært se at mænstre flest mulige piloter. Der har i de senere år været en vigende interesse indenfor den klassiske 2m genre. Derfor vil vi i år 'spice' den lidt op. Vi påtænker at tillade spoilers (bremser), og ailerons (krængror). Endvidere laver vi en helt åben klasse, hvor du kan flyve med hvad som helst. Dette skulle give nogle flere mulighed for at dukke op og deltage med deres model.
Syndicate content