Aktiviteter

SMSK har flyveplads på Stensletten i Herstedøster, samt på cirkuspladsen ved Skovlunde/Ballerup (Superarena), Samt på Flyvestation Værløse.
Her mødes vi efter at have skrevet og indbudt hinanden på en fælles klub-mailingliste. 

Her flyver vi høj- eller spilstart med egne eller klubbens startrekvisitter, idet klubben råder over motorspil, gummitove og andet udstyr. Der kan også flyves med støjsvage el-modeller, (kun Stensletten da det er forbudt på Skovlundepladsen).

Ud over flyvning på Stensletten og i Skovlunde, bliver der også fløjet skræntflyvning. Og når muligheden byder sig, laver vi aftaler med klubber der har motormodelflyvere om at besøge dem og blive trukket op efter et af deres fjernstyrede motorfly.

Hvornår flyver vi?

Her mødes vi efter at have skrevet og indbudt hinanden på en fælles klub-mailingliste.  Møderne afholdes om sommeren (ca. marts-Nov.) på en af vore flyvepladser, samt om vinteren (ca. okt-apr) i vores hyggelige værksted, i Gammel Holte, fra kl. 19.30, hvor du er meget velkommen.  

Hvilken plads finder du os på?

Hvilken af vore flyvepladser vi flyver på afgøres af højden på græsset på vores Primære plads, Stensletten. Når græsset her er for højt til høj- eller spilstart (Juni-juli), benytter vi vores anden plads i Skovlunde/Markedspladsen i Ballerup. Du kan skrive til vores kontaktperson, for at få hjælp til at komme i gang med denne spændende hobby. Klik på linket 'Kontakt os' øverst til højre på siden.