Flyvepladser

Locations

Skovlunde Gml. Flyveplads/Markedspladsen i Ballerup
Denmark
55° 43' 5.5776" N, 12° 22' 56.2008" E
Stensletten, Herstedvester, albertslund
Denmark
55° 41' 22.5924" N, 12° 22' 27.93" E

Da vi ønsker at alle modelflyvere med svævemodeller skal kunne bruge vore 2 pladsers som rc-modelflyveplads har S.M.S.K. udarbejdet et lille regelsæt for hver flyveplads som er godkendt af lodsejerne henholdsvis Ballerup Kommune&Skov- og Naturstyrelse, Østsjælland.

Vi håber naturligvis at alle der benytter pladserne til flyvning vil respektere disse regler, idet vi ellers helt kan blive bortvist og miste tilladelsen på disse pladser. Vi har fløjet på Stensletten siden 1975, men idet den i sommermånederne bliver rimeligt tilgroet og ikke kan bruges med vores højstart og elspil, fik vi ligeledes tilladelse til at bruge Skovlunde Gml. Flyveplads fra 2008.

Her finder du os

På kortet nedenfor ser du vore 2 pladser (lad musemarkøren hvile på markøren for at se navnet på pladsen). Hvis du har en GPS kan du taste vore koordinater direkte ind i den og lade den finde pladsen.

Velkommen hos SMSK.

Du zoomer ind på kortet ved at doppeltklikke med musen (med en scroll-mus kan du både zoome ind og ud). Du kan også 'trække' kortet rundt med musen.

Flyvested

Javascript is required to view this map.