Velkommen til Sjællands ModelSvæveflyveKlub
Velkommen til SMSK's hjemmeside. Her kan du finde information om klubben, vores aktiviteter, konkurrencer, LSF og meget mere.

Vi er en af de ældste modelflyveklubber i landet. Klubben er etableret i 1975 og vi hygger os stadig med vores dejlige hobby med at bygge og flyve modelsvævefly.

Brug menuen til venstre og oppe til højre på siden, for at komme videre til vores andre sider.

God fornøjelse...

LSF

LSF står for League of Silent Flight, en verdensomspændende organisation af RC-svæveflyvere, som startede i USA engang i 70érne. LSF er ingen klub, men en frivillig non profit organisation der tilbyder et diplom program for modelsvæveflyvere. Du kan læse mere om organisationen på deres hjemmeside: http://www.silentflight.org/.

I Danmark er SMSK organ for LSF

Derfor er det vores LSF repræsentant man tager kontakt til for at avancere i LSF.

Hvordan flyver man termik

Indlæg er snuppet fra Modelflyvning.dk Forum herfra: http://www.modelflyveforum.dk/viewtopic.php?f=88&t=101898&p=515156#p515156 og skreevet af vores formand Peter Bruel.

Indmeldelse i klubben

Medlemskab af SMSK opnås ved henvendelse til vores kontaktperson/formand via kontaktformularen i toppen af siden til højre, hvor du vil få de relevante oplysninger og materiale til indmeldelse.

Aktiviteter

SMSK har flyveplads på Stensletten i Herstedøster, samt på cirkuspladsen ved Skovlunde/Ballerup (Superarena), Samt på Flyvestation Værløse.
Her mødes vi efter at have skrevet og indbudt hinanden på en fælles klub-mailingliste. 

Sjællands Modelsvæveflyveklub

SMSK

er en modelsvæveflyveklub beliggende i Herstedøster i Albertslund. Vi har en alternativ plads på Skovlunde Gml. Flyveplads (markedspladsen i Ballerup). Vi flyver udelukkende med radiostyrede modelsvævefly og støjsvage elektro (kun Stensletten) modeller.

Flyvepladser

Locations

Skovlunde Gml. Flyveplads/Markedspladsen i Ballerup
Denmark
55° 43' 5.5776" N, 12° 22' 56.2008" E
Stensletten, Herstedvester, albertslund
Denmark
55° 41' 22.5924" N, 12° 22' 27.93" E

Da vi ønsker at alle modelflyvere med svævemodeller skal kunne bruge vore 2 pladsers som rc-modelflyveplads har S.M.S.K. udarbejdet et lille regelsæt for hver flyveplads som er godkendt af lodsejerne henholdsvis Ballerup Kommune&Skov- og Naturstyrelse, Østsjælland.

Prøveflyvning af DG1000

Peter havde købt en smuk DG1000 skalasvæver, som han ønskede skulle i luften. Idet Peter var relativ ny i klubben og vi ikke vidste om han kunne flyve overhovedet (selvom han sagde at han kunne), valgte Morten E., formanden (sort jakke på billederne), at det nok kunne svare sig at lade Peter tage et par ture med en gennemprøvet 2m model inden, han skulle igang med sin smukke DG1000.
Syndicate content