LSF

LSF står for League of Silent Flight, en verdensomspændende organisation af RC-svæveflyvere, som startede i USA engang i 70érne. LSF er ingen klub, men en frivillig non profit organisation der tilbyder et diplom program for modelsvæveflyvere. Du kan læse mere om organisationen på deres hjemmeside: http://www.silentflight.org/.

I Danmark er SMSK organ for LSF

Derfor er det vores LSF repræsentant man tager kontakt til for at avancere i LSF.

Hvordan bliver man medlem

For at blive medlem af LSF kræver det, at du består prøven til LSF af I. grad. For at komme igang skal du indberette en LSF flyvning til den danske LSF koordinator. Det kan ske enten her på siden eller i en mail til koordinatoren.
Du får herefter tilsendt et skema til grad I, og du kan nu kalde dig LSF aspirant. Du kan samtidig købe et sæt LSF mærker, og som aspirant starter du med at sætte selve LSF mærket på den venstre vinge. Når du har gennemført opgaverne til grad I., indberettes det til LSF koordinatoren (ved brug af linket 'Kontakt os' til kontaktformularen i øverste højre hjørne på siden her). Herefter verificeres flyvningerne med de indberettede vidner, som du angiver navnene på. Hvis dine flyvninger bekræftes, optages du på listen med LSF piloter her:
http://www.smsk-rc.dk/results/lsf

LSF diplom

Efter verificeringen af dine flyvninger modtager du et diplom.

Du kan nu sætte et romertal I under LSF mærket på vingen som et bevis på, at du har opnået grad I, og du er nu parat til at gå i gang med opgaverne til grad II.

Sådan kan du fortsætte op til grad V. I danmark har vi endnu ingen grad V piloter, så du kan være den første til at skrive Dansk LSF historie! Du kan få mere information om LSF hvis du besøger den internationale hjemmeside League of Silent Flight på http://www.silentflight.org/.

Dansk LSF koordinator

Ønsker du at kontakte den danske LSF koordinator, så skriv til: Mikael Christensen, SMSK
For at kontakte Mikael, vælg linket 'Kontakt os' øverst til højre på siden. Vælg kategori 'LSF spørgsmål'.

Hvordan kommer jeg igang?

På SMSK-rc.dk hjemmesiden (her) gør vi en stor indsats for at det skal blive så let at indberette præstationer som muligt. Derfor er det hensigten at, hvor vi tidligere sendte frankerede svarkuverter, er det i vore moderne tider smartere med et elektronisk indberetningssystem. Dette sidder du med foran dig lige nu... For at kunne indberette rekordflyvninger, skal du dog kontakte webmaster for at få adgang til dette. Alle medlemmer i SMSK er automatisk klar til indberetning, men hvis du kommer 'udefra' skal du lige oprettes først. Du kontakter webmaster ved at klikke linket 'Kontakt os' øverst til højre på siden her og følger vejledningen. Har du en flyvning som du vil bruge til at avancere i dit LSF hierarki, kan du bruge linket ovre til venstre 'Rekordflyvninger'. Eller bare klikke her: http://www.smsk-rc.dk/node/add/flyvning Herefter kommer du til en formular, hvor du indtaster detaljerne for din flyvning; tid, sted, tidspunkt, varighed etc. Vidne til LSF flyvning Dine rekordflyvninger kan normalt stå alene uden vidneudsagn, men er der tale om en LSF flyvning, skal du indberette et vidne. Dette vidne og vores LSF koordinator får automatisk en mail, når du indberetter en rekordflyvning. Hvis vidnet er enig, kan hun klikke et link i den mail vi udsender, hvormed hun bekræfter din flyvning. Den bliver herefter automatisk bekræftet og vist på linket 'Flyvninger'. Held og lykke med flyvningerne.

Krav

For at opnå en LSF Grad (I. II. III. IV.&V.), skal man foretage følgeende flyvninger. I Danmark har ingen pilot endnu Grad IV og V. Så du kan blive den første i disse grader.

De med (x) markede flyvninger nedenfor kan erstattes med skræntflyvninger.
  - - Grad I - -
 
 
 
 
 
 
 
 
  - - Grad II - -
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  - - Grad III - -
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  - - Grad IV - -
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 - - Grad V - -
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overblik over (LSF) Rekordflyvninger

Vi har fra og med denne sæson givet Danske modelsvævepiloter mulighed for at indberette rekordflyvninger direkte på vores hjemmeside. Disse vil ad åre give et statistisk værktøj, for at se hvornår og hvor de bedste flyvninger traditionelt finder sted. Derfor er det vigtigt at hvis du har lavet en i særklasse fin flyvning, at du indtaster den her mens du husker det. Flyvningerne kan så følges på linket 'Rekordflyvninger' her til venstre. For et overblik over de etablerede LSF piloter følger du dette link: http://www.smsk-rc.dk/results/lsf Vi håber på en god tilslutning omkring dette nye værktøj. Happy flying!